Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 04 R Tweekapper Type E

Het stappenplan van de verkoop

23 mei 2024
Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief maken we belangrijke data bekend rond de start verkoop. Ook geven we meer informatie over duurzaamheid binnen het project. Bovendien lees je in een interview met de architect hoe hij tot het ontwerp van RemmensBerg is gekomen.

Sint Antonis stappenplan planning verkoop nieuwbouw

Belangrijke data rond de verkoop

  • Zoals we al eerder lieten weten, is de start verkoop op dinsdagavond 11 juni. Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie van fase 1 beschikbaar en kun je je inschrijven voor je favoriete woning.
  • De start verkoop markeert het begin van de inschrijfperiode, die duurt tot maandagmiddag 24 juni 12 uur. Uiterlijk om 12 uur ‘s middags dient je inschrijfformulier bij één van de makelaars te zijn. Je hebt vanaf de start verkoop dus bijna twee weken de tijd om weloverwogen een keus te maken.
  • Daarna volgt de toewijsperiode. Aan het eind van die periode krijgen kandidaten bericht of ze een woning toegewezen hebben gekregen. Je financiële mogelijkheden vormen een belangrijk criterium bij het toewijzen als er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde woning. Ga dus nu al aan de slag hiermee en vraag bijvoorbeeld een hypotheekgesprek aan.
  • Vanaf circa vrijdag 28 juni plant de makelaar verkoopadviesgesprekken in met de toegewezen kandidaten.

Comfortabel en duurzaam wonen in RemmensBerg

Benieuwd hoe duurzaam RemmensBerg wordt? De gasloze, goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen voldoen aan de laatste normen. En dat is dit jaar nog relevanter geworden, aangezien je met een goed energielabel ook aanzienlijk meer hypotheek kan krijgen. Meer details over duurzaamheid lees je in het artikel over comfortabel en duurzaam wonen.

Anoul Bouwman architect project RemmensBerg Sint Anthonis

Een interview met de architect

Een hele nieuwe woonwijk bedenken, hoe doe je dat? Architect Anoul Bouwman van Bouwman Swinkels Architecten vertelt hoe hij te werk is gegaan bij het ontwerpen van nieuwbouwproject RemmensBerg.

Twee projectmakelaars

Dit project heeft twee makelaars die de verkoop verzorgen van alle woningen. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer. Wil je alvast je interesse kenbaar maken? Een waardebepaling inplannen voor je eventuele huidige woning? De makelaars staan voor je klaar.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.