Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 05 Twekapper Type C Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 05 Twekapper Type C

Een nieuwe woning kopen

Het project RemmensBerg is volop in ontwikkeling. Via deze website, onze digitale nieuwsbrief en onze sociale media houden we je op de hoogte.

Stappen richting verkoop

Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen van het project. We zijn in afwachting van de gemeente om de verkoop werkelijk te starten. Helaas kunnen we daar op dit moment nog geen datum aan koppelen. Zodra we daar zicht op hebben, houden we je natuurlijk op de hoogte. Dit filmpje geeft je een idee wat we doen, voordat een project in verkoop gaat.

Gefaseerde verkoop

Naar verwachting starten we een gefaseerde verkoop van dit project.

  • In fase 1 gaat het om de vier levensloopbestendige woningen (type G), de zeventien rijwoningen (type D en F), de vrijstaand geschakelde woning (type C) en zes van de totaal veertien tweekappers (type C en E). Deze komen op het braakliggende terrein aan de noordzijde van de Breestraat en de Peter Zuidstraat.
  • In fase 2 gaan de veertien appartementen aan de Breestraat in de verkoop, op de locatie van voormalig Café ’t Hert.
  • Ten slotte gaan in fase 3 de acht overige tweekappers (type B) in de verkoop. Deze zijn qua uitvoering namelijk gekoppeld aan de ontwikkeling van de supermarkt even verderop.
Situatie plattegrond

Wat komt er
op je af?

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een grote stap. Er komen veel zaken op je af. Omdat je niet iedere dag een woning koopt, maken wij je via dit stappenplan alvast globaal wegwijs.

Stap 1
Start verkoop
Stap 2
Voorkeur opgeven bij makelaar
Stap 3
Toewijzen van de woning
Stap 4
Overhandigen verkooptekeningen
Stap 5
Koop- en aanneemovereenkomsten tekenen
Stap 6
Overdracht naar het bouwbedrijf en kopersbegeleider
Stap 7
Showroombezoek en persoonlijke wensen
Stap 8
Naar de notaris
Stap 9
Start bouw
Stap 10
Ontmoet je buren
Stap 11
Kijkdag(en)
Stap 12
Voorschouw
Stap 13
Definitieve oplevering en sleuteloverdracht
Stap 14
Eventuele nazorg