RemmensBerg rijwoningen hoekwoningen tussenwoningen Type G-H-H'

De prijsindicaties zijn bekend

14 mei 2024
Nieuwsbrief

De prijsindicaties van fase 1 zijn bekend! Daarnaast geven we in deze nieuwsbrief meer informatie over het kopen van je eerste huis als starter én informatie over het kopen van een woning op latere leeftijd. Lees snel verder!

De prijsindicaties zijn bekend!

In aanloop naar de start verkoop van fase 1 zijn de prijsindicaties van de woningen bekend. Deze indicaties geven je per soort woning een idee binnen welke prijsrange je een huis of appartement kan kopen. Hiermee kun je alvast de financiering voorbereiden. Je vindt de prijsindicaties op de projectwebsite. Vanaf de start verkoop op 11 juni zijn alle definitieve vrij-op-naamprijzen per individuele woning bekend.

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 07 Rijwoningen Type F

Financiële voorbereiding

TIP: bereid je financieel alvast voor op de start verkoop en vraag bijvoorbeeld een hypotheekgesprek aan. Je financiële mogelijkheden vormen een belangrijk criterium bij het toewijzen als er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde woning.

Voor een waardebepaling van je eventuele huidige woning kun je contact opnemen met Bernheze Makelaars of MVS Makelaardij.

Een woning kopen als starter

Het zal je niet zijn ontgaan: er is veel behoefte aan nieuwe woningen. Zeker voor starters is het een uitdaging om een betaalbare woning te vinden. Met name diverse tussenwoningen in het project RemmensBerg bieden nieuwkomers op de woningmarkt een kans. Op onze projectwebsite lichten we in een artikel de startersuitdagingen toe en geven we mogelijke oplossingen om eigenaar te worden van je eerste koophuis.

Het kopen van een woning op latere leeftijd

Je woonwensen bewegen mee met je levensfase. Op latere leeftijd wensen mensen steeds vaker gelijkvloerse woonruimte. Eventuele kinderen zijn bijvoorbeeld het huis uit en levensloopbestendigheid wordt belangrijker. Zelfstandig oud worden in een vertrouwde omgeving, regie houden over je eigen leven en actief blijven; dat is wat veel mensen wensen als ze ouder worden. Dan is het wel zo fijn om op tijd na te denken over je woontoekomst en kansen te pakken wanneer die zich voordoen. Lees meer over het kopen van een woning op latere leeftijd in het artikel op onze projectwebsite.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.