plattegrond situatiekaart nieuwbouw RemmensBerg Sint Anthonis

Checklist, situatiekaart en bouwstappen

6 juni 2024
Nieuwsbrief

Het is aftellen tot de start verkoop. Aanstaande dinsdagavond is het al zover! Vanaf dan is alle informatie beschikbaar van fase 1. Ben je goed voorbereid? In aanloop naar de start verkoop delen we nu alvast de situatiekaart van het project en geven we je inzicht in de stappen richting bouw. Lees snel verder!

Sint Antonis stappenplan planning verkoop nieuwbouw

Checklist voor de verkoop

Ben je al goed voorbereid op de start verkoop?

Zien we je dinsdagavond bij Oelbroeck?

Kom je komende dinsdag ook naar het start-verkoopevent in de theaterzaal van Oelbroeck (Breestraat 1d te Sint Anthonis)? Bekijk de woningen op grote presentatieborden en stel al je vragen aan onze adviseurs. Natuurlijk hebben we die avond ook het verkoopinformatiepakket voor je klaarliggen met daarin:

  • De verkoopprocedure met het voorkeursformulier
  • De prijslijsten met definitieve v.o.n.-prijzen
  • De projectbrochures
  • De optielijsten
  • De sanitairbrochure

Kun je die avond niet of bekijk je de informatie liever online? Vanaf dinsdagavond 11 juni vind je alle verkoopdocumentatie ook op de projectwebsite.

plattegrond situatiekaart nieuwbouw RemmensBerg Sint Anthonis

Situatiekaart en verdiepingsplattegronden

In aanloop naar de start verkoop delen we de situatiekaart van fase één van het plan. Op de projectwebsite vind je bovendien de verdiepingsplattegronden van het appartementengebouw. Zo krijg je alvast meer inzicht waar wat komt. Vanaf de start verkoop staat alle verkoopinformatie online.

RemmensBerg Sint Anthonis stappenplan verwachting bouw

Stappen richting bouw

Als je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen, is het prettig om te weten hoe de verwachtingen zijn richting de bouw. Na de start verkoop aanstaande dinsdag is de mijlpaal van 70% verkochte woningen een belangrijke stap, die de bouwstart dichterbij brengt. In het derde of vierde kwartaal verwachten we dat de omgevingsvergunning onherroepelijk is. Als alles meezit, kunnen we tegen het eind van dit jaar of begin volgend jaar starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar gaat duren.

Twee projectmakelaars

Dit project heeft twee makelaars die de verkoop verzorgen van alle woningen. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer. Wil je alvast je interesse kenbaar maken? Een waardebepaling inplannen voor je eventuele huidige woning? De makelaars staan voor je klaar.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.