Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 03 rijwoningen Type D

Ruimere rijwoningen

Type C, D en D'
€ 357.000 tot € 389.000 v.o.n.

Vijf ruimere rijwoningen

In een rij van vijf komen in RemmensBerg twee hoekwoningen (type C) en drie tussenwoningen (type D en D'). Deze rijwoningen zijn wat groter dan de rijwoningen in het blok van twaalf. De dakpositie van de tussenwoning type D' is gedraaid, wat mooie variëteit geeft aan het uiterlijk. Deze dwarskap zorgt er ook voor dat deze tussenwoning met een woonoppervlak van 126 m² nog wat groter is dan de rijwoningen type C en D, die een woonoppervlak hebben van 117 m².

Alle rijwoningen krijgen een tuingerichte woonkamer en een keuken aan de voorzijde. De huizen krijgen bovendien drie slaapkamers en een vaste trap naar de ruime zolderverdieping. Ze zijn voorzien van een lucht-waterwarmtepomp, die onder meer zorgt voor comfortabele vloerverwarming en -koeling.

De achtertuinen komen allemaal op het westen en krijgen een berging en een achterom. Het perceeloppervlak varieert tussen circa 120 en 211 m².

Op de sfeerplattegronden zie je hoe de rijwoningen er in basis uitzien. Met diverse opties kun je het huis verder aan je wensen aanpassen, zoals een uitbouw, trapkast of openslaande tuindeuren op de begane grond. Op de eerste verdieping heb je de mogelijkheid om de indeling te veranderen naar twee (in plaats van drie) slaapkamers en een grotere badkamer. Op de tweede verdieping kun je de indeling eveneens verder aanpassen en dakramen of dakkapellen laten plaatsen.

Soort woning
Hoekwoning type C, Tussenwoning type D, Tussenwoning type D'
Woonoppervlak
ca. 117-126 m2
Perceel
ca. 120-211 m2
Energielabel
A+++

Plattegronden ruimere rijwoningen

plattegrond situatiekaart nieuwbouw RemmensBerg Sint Anthonis
Situatiekaart fase 1
Begane grond type C en D
Eerste verdieping type C en D
Zolderverdieping hoekwoning type C
Zolderverdieping tussenwoning type D
Begane grond tussenwoning type D'
Eerste verdieping tussenwoning type D'
Tweede verdieping tussenwoning type D'
Next slide
Previous slide

Een impressie

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 03 rijwoningen Type D
Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Interieur BNR14 Cam 02 rijwoning
Next slide
Previous slide