Sint Anthonis RemmensBerg nieuwbouw start verkoop

Woningbouwproject RemmensBerg in verkoop

18 juni 2024
Persbericht

De verkoop van woningbouwproject RemmensBerg in het centrum van Sint Anthonis is van start gegaan met een drukbezocht event in dorpshuis Oelbroeck.

Sint Anthonis RemmensBerg nieuwbouw start verkoop

Inschrijving sluit maandagmiddag 24 juni om 12 uur

De eerste inschrijvingen komen inmiddels binnen bij de makelaars. Maandagmiddag 24 juni om 12 uur sluit de inschrijfperiode voor de achtentwintig grondgebonden woningen en veertien appartementen uit de eerste verkoopfase. De diversiteit in woningen biedt een nieuw thuis voor zowel starters als doorstromers op de woningmarkt, in alle leeftijden.

Sint Anthonis RemmensBerg vogelvlucht nieuwbouw woningbouw

Gelijkvloers wonen met alle voorzieningen nabij

De nieuwbouw vormt een nieuwe wijk ten noorden van de Breestraat, op de hoek met de Peter Zuidstraat. Op de locatie van voormalig Café ’t Hert en de autogarage komt een appartementengebouw met vier woonlagen en een lift. Op de eerste drie lagen komen twaalf driekamerappartementen in zes verschillende types. Op de bovenste laag komen twee extra royale penthouses, eveneens met twee slaapkamers. Alle appartementen kijken uit op de kenmerkende Brink. Dat betekent dus gelijkvloers wonen met alle voorzieningen nabij.

plattegrond situatiekaart nieuwbouw RemmensBerg Sint Anthonis

Achtentwintig grondgebonden woningen

Op het nu nog braakliggende terrein hierachter komen de achtentwintig grondgebonden woningen van fase één. Er komen zeventien rijwoningen in twee blokken, allemaal voorzien van drie slaapkamers. Met name een deel van de tussenwoningen in de rij van twaalf biedt ook starters op de woningmarkt een kans. De vijf rijwoningen in het andere blok zijn net wat ruimer van opzet. Daarnaast gaan zes twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaand geschakelde woning in verkoop. Ook deze huizen krijgen allemaal drie slaapkamers, sommige ervan krijgen ook een garage. Ten slotte komen er vier levensloopbestendige woningen, die gelijkvloers wonen mogelijk maken dankzij een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Meer informatie

Twee projectmakelaars:
• MVS Makelaardij uit Boxmeer, 0485-52 14 92, boxmeer@mvsmakelaardij.nl
• Bernheze Makelaars uit Uden, 0413-243818, nieuwbouw@bernheze.nl