Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 08 Rijwoningen Type F

Toewijzingen gedaan

1 juli 2024
Nieuwsbrief

Vorige week sloot de inschrijfperiode voor fase 1 van RemmensBerg en vervolgens zijn de toewijzingen gedaan. Benieuwd hoe het ervoor staat? En wat de volgende stappen zijn? Lees snel verder.

Eerste woningen mondeling verkocht

We ontvingen veel inschrijvingen en hebben op basis daarvan het overgrote deel van de woningen en appartementen toegewezen. Alle kandidaten die zich hebben ingeschreven, hebben inmiddels bericht ontvangen van de makelaars. Ze zijn ofwel uitgenodigd voor een gesprek ofwel op de reservelijst geplaatst.

De verkoopadviesgesprekken met toegewezen kandidaten zijn inmiddels gestart. De eerste woningen zijn zelfs al (mondeling) verkocht. Daarnaast staan veel woningen en appartementen onder optie. Zo lang de status nog niet op ‘verkocht’ staat, kunnen deze nog beschikbaar komen. De projectwebsite toont de actuele beschikbaarheid.

Heb je interesse in een woning of appartement, maar je voorkeur in de eerste inschrijfronde niet kenbaar gemaakt? Of is je interesse gewijzigd en heb je nu een andere voorkeur? Neem dan contact op met een makelaar.

RemmensBerg Sint Anthonis stappenplan verwachting bouw

Stappen richting bouw

De ruime interesse voor het project is een veelbelovende stap richting de bouw. Wanneer 70% van de woningen is verkocht, kunnen we de bouwstart voorbereiden. De onherroepelijke omgevingsvergunning verwachten we binnenkort. Als alles meezit, kunnen we tegen het eind van dit jaar of begin volgend jaar starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar gaat duren.

Twee projectmakelaars

Dit project heeft twee makelaars die de verkoop verzorgen. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer. Heb je vragen over een grondgebonden woning of appartement? Wil je een waardebepaling inplannen voor je eventuele huidige woning? De makelaars staan voor je klaar.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.