Sint Anthonis RemmensBerg nieuwbouw appartementen penthouses gelijkvloers wonen

Ruim 50% (mondeling) verkocht

15 juli 2024
Nieuwsbrief

De verkoop vordert gestaag met ruim 50% (mondeling) verkochte woningen. Diverse handtekeningen zijn al gezet en vele tekenafspraken staan gepland.

Status beschikbaarheid

Op de projectwebsite zie je per individuele woning wat de status is. Zo lang een woning nog niet officieel is verkocht, kan deze in principe nog beschikbaar komen. Heb je dus interesse in een huis of appartement dat onder optie staat, geef dit dan ook aan bij één van de makelaars.

Sint Anthonis RemmensBerg nieuwbouw appartementen penthouses gelijkvloers wonen

Gelijkvloers wonen in een appartement aan de Brink

Enkele appartementen in het project zijn nog beschikbaar. Het appartementengebouw van RemmensBerg komt aan de kenmerkende Brink, op de vroegere locatie van Café ’t Hert. De appartementen zijn er in diverse types, allemaal voorzien van drie kamers (dus twee slaapkamers). Ze zijn heel energiezuinig met energielabel A+++. Naast diverse andere voordelen betekent zo’n goed energielabel ook dat je tot circa € 30.000 meer kan lenen.

De beschikbare appartementen zijn te koop vanaf € 330.000 v.o.n. en variëren in woonoppervlak van circa 90 tot 104 m2.

RemmensBerg Sint Anthonis stappenplan verwachting bouw

Stappen richting bouw

Ruim 50% (mondeling) verkochte woningen is een veelbelovende stap richting de bouw. Wanneer 70% is verkocht, kunnen we de bouwstart voorbereiden. De onherroepelijke omgevingsvergunning verwachten we binnenkort. Als alles meezit, kunnen we tegen het eind van dit jaar of begin volgend jaar starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar gaat duren.

Bereikbaar in zomervakantie

De makelaars van dit project zijn ook tijdens de zomervakantie gewoon bereikbaar. Van Stiphout (ontwikkelaar en bouwer van dit project) sluit wel tijdens de bouwvak van vrijdag 19 juli t/m zondag 11 augustus. Heb je specifieke vragen over een huis of appartement? Wil je een waardebepaling van je huidige woning? Aarzel niet en contacteer één van de makelaars.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.