Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 03 rijwoningen Type D

Reminder: schrijf je in voor RemmensBerg

18 juni 2024
Nieuwsbrief

Vorige week dinsdag trapten we de verkoop van RemmensBerg af met een drukbezocht event in dorpshuis Oelbroeck. Sindsdien hebben we al een behoorlijk aantal inschrijvingen ontvangen. Wil je ook wonen in RemmensBerg? Je hebt nog tot en met aanstaande maandagochtend 24 juni om je in te schrijven.

Sint Anthonis RemmensBerg nieuwbouw start verkoop

Vele geïnteresseerden

Vorige week dinsdag tussen 18.30 en 20.00 uur verwelkomden we vele geïnteresseerden in de theaterzaal van Oelbroeck tijdens ons start-verkoopevent. Op grote panelen toonden we details van het project, terwijl onze adviseurs rondliepen om vragen te beantwoorden. En natuurlijk hadden we voor iedereen een uitgebreid informatiepakket. We kijken terug op een zeer geslaagde avond en hebben al een behoorlijk aantal inschrijvingen ontvangen.

Heb je ook interesse in een grondgebonden woning of appartement in het project? Schrijf je dan uiterlijk maandagochtend 24 juni in. Alle verkoopinformatie staat online. Was je niet bij ons event en wil je alsnog de informatie in print ontvangen? Neem dan contact op met één van de makelaars. Verderop in deze nieuwsbrief lees je meer over belangrijke data rond de inschrijf- en toewijsperiode.

Detailinformatie per woning

Alle achtentwintig grondgebonden woningen en veertien appartementen uit fase één hebben vanaf nu een eigen detailpagina, zodat je precies de specificaties ziet van de woning die je selecteert. Op de overzichtspagina ‘Woningen’ kun je filteren op status, soort woning, woonoppervlak en perceeloppervlakte. Vanaf het moment dat de verkoopadviesgesprekken starten, gaat de status van beschikbaarheid veranderen, naarmate kandidaten opties nemen en tot koop overgaan.

Planning stappenplan verkoop nieuwbouw

Inschrijving sluit maandag 24 juni om 12 uur ’s middags

Zie je jezelf hier wel wonen? Geef dan je favoriet(en) door via het voorkeursformulier. Inschrijven kan nog tot maandag 24 juni om 12 uur ‘s middags. Je hebt dus nog een kleine week de tijd. Zorg dat één van de projectmakelaars uiterlijk die maandagochtend 24 juni je ingevulde inschrijfformulier heeft ontvangen. Dit kan per post, mail of door het zelf af te geven. Het moment van inschrijven is niet van invloed op de toewijzing.

Alle inschrijfformulieren die de makelaars uiterlijk die maandagochtend hebben ontvangen, nemen we mee bij de toewijzingen. Bij het toewijzen van de woningen kijken we als eerste naar het aantal kandidaten per woning. Als er meerdere kandidaten zijn, kijken we naar de financiële zekerheidstelling van iedere kandidaat. Vul het voorkeursformulier daarom zo volledig mogelijk in.

Vanaf vrijdag 28 juni starten de verkoopadviesgesprekken met toegewezen kandidaten. Kandidaten zonder directe toewijzing plaatsen wij op de wachtlijst.

RemmensBerg Sint Anthonis stappenplan verwachting bouw

Stappen richting bouw

Als je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen, is het prettig om te weten hoe de verwachtingen zijn richting de bouw. De mijlpaal van 70% verkochte woningen is een belangrijke stap, die de bouwstart dichterbij brengt. In het derde of vierde kwartaal verwachten we dat de omgevingsvergunning onherroepelijk is. Als alles meezit, kunnen we tegen het eind van dit jaar of begin volgend jaar starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar gaat duren.

Twee projectmakelaars

Dit project heeft twee makelaars die de verkoop verzorgen. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer. Heb je vragen over een grondgebonden woning of appartement? Wil je een waardebepaling inplannen voor je eventuele huidige woning? De makelaars staan voor je klaar.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.