Vogelaanzicht RemmensBerg

Nu in verkoop: fase 1 van RemmensBerg

11 juni 2024
Nieuwsbrief

De verkoop van fase 1 van RemmensBerg is begonnen! Wil je ook wonen in deze nieuwbouwwijk in Sint Anthonis? Schrijf je dan vóór maandag 24 juni 12 uur ’s middags in voor je favoriete woning of appartement.

Alle informatie beschikbaar

Verkoopfase één van RemmensBerg bestaat uit veertien appartementen, zeventien rijwoningen, vier levensloopwoningen, zes tweekappers en een vrijstaand geschakelde woning. Van deze fase is alle informatie vanaf nu beschikbaar.

Kom je vanavond naar ons start-verkoopevent?
Vanavond tot 20.00 uur ben je van harte welkom bij ons start-verkoopevent in de theaterzaal van Oelbroeck (Breestraat 1d, Sint Anthonis). Kom je ook? Bekijk de woningen op grote presentatieborden en stel al je vragen aan onze adviseurs. Natuurlijk hebben we daar ook het verkoopinformatiepakket voor je klaarliggen met daarin:

  • De verkoopprocedure met het voorkeursformulier
  • De prijslijsten met definitieve v.o.n.-prijzen
  • De projectbrochures
  • De optielijsten
  • De sanitairbrochure

Vanaf nu vind je deze informatie ook online op de projectwebsite.

Detailinformatie per woning

Alle achtentwintig grondgebonden woningen en veertien appartementen uit fase één hebben vanaf nu een eigen detailpagina, zodat je precies de specificaties ziet van de woning die je selecteert. Op de overzichtspagina ‘Woningen’ kun je filteren op status, soort woning, woonoppervlak en perceeloppervlakte. Vanaf het moment dat de verkoopadviesgesprekken starten, gaat de status van beschikbaarheid veranderen, naarmate kandidaten opties nemen en tot koop overgaan.

Planning stappenplan verkoop nieuwbouw

Inschrijving sluit maandag 24 juni om 12 uur ’s middags

Zie je jezelf hier wel wonen? Geef dan je favoriet(en) door via het voorkeursformulier. Inschrijven kan nog tot maandag 24 juni om 12 uur ‘s middags. Vanaf de start verkoop heb je dus bijna twee weken de tijd om weloverwogen een keus te maken. Zorg dat één van de projectmakelaars uiterlijk die maandagochtend 24 juni je ingevulde inschrijfformulier heeft ontvangen. Dit kan per post, mail of door het zelf af te geven.

Alle inschrijfformulieren die de makelaars uiterlijk die maandagochtend hebben ontvangen, nemen we mee bij de toewijzingen. Bij het toewijzen van de woningen kijken we als eerste naar het aantal kandidaten per woning. Als er meerdere kandidaten zijn, kijken we naar de financiële zekerheidstelling van iedere kandidaat. Vul het voorkeursformulier daarom zo volledig mogelijk in.

Vanaf vrijdag 28 juni starten de verkoopadviesgesprekken met toegewezen kandidaten. Kandidaten zonder directe toewijzing plaatsen wij op de wachtlijst.

RemmensBerg Sint Anthonis stappenplan verwachting bouw

Stappen richting bouw

Als je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen, is het prettig om te weten hoe de verwachtingen zijn richting de bouw. Na de start verkoop aanstaande dinsdag is de mijlpaal van 70% verkochte woningen een belangrijke stap, die de bouwstart dichterbij brengt. In het derde of vierde kwartaal verwachten we dat de omgevingsvergunning onherroepelijk is. Als alles meezit, kunnen we tegen het eind van dit jaar of begin volgend jaar starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar gaat duren.

Twee projectmakelaars

Dit project heeft twee makelaars die de verkoop verzorgen van alle woningen. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer. Wil je alvast je interesse kenbaar maken? Een waardebepaling inplannen voor je eventuele huidige woning? De makelaars staan voor je klaar.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.