Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 06 Levensloop Type G

De verkoop komt eraan

29 april 2024
Nieuwsbrief

Goed nieuws: we kunnen de verkoop gaan voorbereiden van RemmensBerg, de nieuwbouwwijk in het centrum van Sint Anthonis! Benieuwd naar hoe en wat? In deze nieuwsbrief geven we een indicatie wanneer de verkoop start, welke woningen dit betreft en meer detailinformatie over deze woningen. Lees snel verder!

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 06 Levensloop Type G

Eerste verkoopfase in juni 2024 verwacht

In het project RemmensBerg komen in totaal vijftig woningen. In de eerste fase, die we nu plannen, bieden we gelijk een groot aantal woningen aan. De veertien appartementen gaan in verkoop en 28 van de grondgebonden woningen: alle rijwoningen (waaronder de levensloopwoningen), zes tweekappers en de vrijstaand geschakelde woning. De acht tweekappers die tegenover de supermarkt komen, gaan in een tweede fase in verkoop.

Het is nu nog net te vroeg om een concrete datum te noemen voor de start verkoop. Wel kunnen we een tipje van de sluier oplichten: we richten ons op medio juni 2024. Natuurlijk houden we je op de hoogte via deze projectwebsite, onze nieuwsbrief en social media, waar we steeds meer details kunnen vrijgeven naarmate de verkoop dichterbij komt.

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 07 Rijwoningen Type F

Diverse soorten rijwoningen

In de nieuwe woonwijk komen diverse soorten rijwoningen voor meerdere doelgroepen, van starters en gezinnen tot mensen die levensloopbestendig willen wonen.

Het blok van twaalf rijwoningen bestaat uit twee hoekwoningen en tien tussenwoningen met allemaal drie slaapkamers. Deze huizen krijgen een woonoppervlak van circa 105 tot 113 m2 en een perceeloppervlak van circa 101 tot 169 m2. De tussenwoningen in dit type bieden onder andere starters een kans op de woningmarkt. De tuinen van deze woningen liggen op het zuidoosten.

In het blok van vijf rijwoningen krijgen de huizen eveneens drie slaapkamers. Ze zijn echter net wat ruimer met een woonoppervlak van circa 117 tot 126 m2 en een perceeloppervlak dat varieert van circa 120 tot 211 m2. De tuinen van deze woningen liggen op het westen.

Wil je graag gelijkvloers wonen? Dan tippen we de vier levensloopwoningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze huizen krijgen een woonoppervlak van circa 110 tot 122 m2 en een perceeloppervlak van circa 150 tot 177 m2. De tuinen van de levensloopbestendige woningen komen op het oosten.

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 05 Tweekapper vrijstaand geschakeld

Tweekappers en vrijstaand geschakelde woning

In fase 1 van de verkoop bieden we de vrijstaand geschakelde woning aan en zes van de totaal veertien twee-onder-een-kapwoningen.

Het vrijstaand geschakelde huis is via de garage verbonden aan de garage van een tweekapper. Deze woning krijgt drie slaapkamers, een ruime zolder en een woonoppervlak van circa 119 m2. Het perceel van dit huis is circa 260 m2. De tuin ligt op het zuidwesten.

De zes tweekappers krijgen eveneens drie slaapkamers, een ruime zolder en ze krijgen een woonoppervlak van circa 118 tot 123 m2 en een perceeloppervlak van 170 tot 315 m2. Deze woningen verschillen onderling qua metselwerk, dakrichting en indeling. Twee van de tweekappers krijgen een garage, de overige vier een berging. Ook qua zonligging heb je keuze met tuinen op het zuidwesten en op het oosten.

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 01.2 appartement

Veertien appartementen

Tegenover de kenmerkende Brink, op de locatie van het vroegere Café ’t Hert, komen de veertien appartementen van RemmensBerg. Al deze appartementen krijgen twee slaapkamers, een eigen buitenruimte en een berging op de begane grond. Het gebouw krijgt vier woonlagen. Op de onderste drie lagen komen twaalf royale appartementen, in woonoppervlak variërend van circa 82 tot 106 m2. De bovenste verdieping biedt plaats aan twee penthouses die nog royaler van opzet zijn (woonoppervlak circa 140 tot 148 m2).

Twee projectmakelaars

Twee makelaars verzorgen de verkoop van alle vijftig woningen in het project RemmensBerg. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer. Wil je alvast je interesse kenbaar maken? Een waardebepaling inplannen voor je eventuele huidige woning? De makelaars staan voor je klaar.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.