Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 02.2 appartement

De sloop gaat van start

22 november 2023
Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief: de komst van het project RemmensBerg gaat langzaamaan zichtbaar worden op de planlocatie. We starten namelijk met de sloop van de panden aan de Breestraat.

sloop breestraat sint anthonis

Sloop Breestraat 23, 24 en 25

Ter voorbereiding op de bouw van project RemmensBerg gaan we de panden aan de Breestraat 23, 24 en 25 slopen. In mei dit jaar vond daarom al een reünie plaats in voormalig Café ’t Hert, dat hier jarenlang gevestigd was. Op deze locatie bij de Brink, op de hoek met de Peter Zuidstraat komen de veertien appartementen van het project.

Natuurlijk bereiden wij de sloop grondig voor. Zo vond er eerst asbestsanering plaats en stelde een ecoloog vast dat er geen vleermuizen aanwezig zijn. Inmiddels zijn ook de kabels en leidingen eruit en gaan we één dezer dagen met de feitelijke sloop beginnen.

Blik achter de bouwhekken

Wil je op de hoogte blijven van de sloop en uiteindelijk de nieuwbouw? Volg het project dan via de BouwApp. Via regelmatige updates geven wij een uniek kijkje achter de bouwhekken. Het project volgen kan op twee manieren:

Download de app

Download de BouwApp gratis op je telefoon of tablet
• Zoek in de app op projectnaam ‘RemmensBerg’
• Klik door naar het project
• Activeer de ster bij ‘Volgen’ om automatische updates te ontvangen

Via laptop of PC

Of bezoek de informatie in de BouwApp via een webbrowser.

Verkoop in voorbereiding

Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen van het project. We zijn in afwachting van de gemeente om de verkoop werkelijk te starten. Helaas kunnen we daar op dit moment nog geen datum aan koppelen. Zodra we daar zicht op hebben, houden we je natuurlijk op de hoogte.