Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 04 L Tweekapper Type E

De realisatie komt steeds een stapje dichterbij

22 december 2022
Nieuwsbrief

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de vijftig woningen in het project OelBroeck. Benieuwd hoe het ervoor staat? De realisatie komt steeds een stapje dichterbij. Sinds kort zijn we bijvoorbeeld officieel eigenaar van het pand aan de Breestraat waar ooit Café ’t Hert gevestigd was. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief.

Presentatie jaarvergadering Dorpsraad Sint Anthonis

Dorpsraad Sint Anthonis nodigde ons uit om het project OelBroeck te presenteren tijdens de jaarvergadering in oktober. Marcel Merks, ontwikkelaar bij Van Stiphout Projectontwikkeling, en architect Anoul Bouwman van Architectenbureau Visser en Bouwman toonden de vele bezoekers in de zaal de eerste sfeerbeelden en gaven daarop een toelichting.

Het plan gaat bestaan uit 50 woningen in 5 typen, te weten:
– 4 levensloopbestendige woningen
– 17 rijwoningen
– 14 twee-onder-één-kapwoningen
– 1 vrijstaand geschakelde woning
– 14 appartementen

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur Vogelvlucht 01

Overdracht voormalig Café ’t Hert

Het is officieel: we zijn eigenaar van het pand aan de Breestraat 25, in Sint Anthonis bekend als de locatie van voormalig Café ’t Hert. Woensdag 21 december tekende Jeroen van Stiphout de overeenkomst namens de projectontwikkelaar; een belangrijke stap in de ontwikkeling van OelBroeck. Op deze locatie bij de Brink, op de hoek met de Peter Zuidstraat staan de veertien appartementen van het project gepland. Onderstaande sfeerimpressie geeft een indruk van de plannen voor dit gebouw.

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 02.2 appartement

Tip: decembereditie van Trots Sint Tunnis

Heb je hem al gezien; de decembereditie van Trots Sint Tunnis? Op pagina 19 van dit magazine staat onder meer een uitgebreid artikel over het project OelBroeck. Je kan het magazine ook online lezen.

Publicatie artikel bouwproject OelBroeck Trots Sint Tunnis Anthonis

Volg het project ook op Facebook

Wil je van alle nieuwtjes rondom het project op de hoogte blijven? Volg dan ook onze Facebookpagina.

Makelaars

Twee makelaars verzorgen de verkoop van alle vijftig woningen in het project. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer.