Sint Anthonis RemmensBerg nieuwbouw tweekapper BG Type B twee-onder-een-kapwoning

De plattegronden staan online

30 mei 2024
Nieuwsbrief

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de start verkoop, hebben we de informatie over de diverse types in het project uitgebreid met onder meer de plattegronden van de woningen. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief.

Sint Anthonis RemmensBerg nieuwbouw tweekapper BG Type B twee-onder-een-kapwoning

Veel detailinformatie online, waaronder de plattegronden

Met zoveel keus in soorten woningen en types hebben we de informatie op onze projectwebsite verder aangevuld. Vanaf nu vind je online meer details over de verschillende types en tonen we een grote hoeveelheid sfeerplattegronden. Die plattegronden geven je een beeld van de indeling en een suggestie van mogelijke inrichting. Hierboven zie je bijvoorbeeld een plattegrond van een twee-onder-een-kapwoning. Ook geven we een tekstuele toelichting op mogelijke opties per type woning. Vanaf de start verkoop zijn de optieplattegronden beschikbaar die de opties op tekening weergeven.

Sint Antonis stappenplan planning verkoop nieuwbouw

Belangrijke data rond de verkoop

Staan alle belangrijke data al in je agenda?

  • Op dinsdagavond 11 juni is de start verkoop. Vanaf dan is alle verkoopdocumentatie van fase 1 beschikbaar en kun je je inschrijven voor je favoriete woning. Loop je tussen 18.30 uur en 20.00 uur ook binnen bij ons verkoopevent in de theaterzaal van Oelbroeck? Vanaf dan vind je alle informatie ook online op de projectwebsite.
  • De start verkoop markeert het begin van de inschrijfperiode, die duurt tot maandagmiddag 24 juni 12 uur. Uiterlijk om 12 uur ‘s middags dient je inschrijfformulier bij één van de makelaars te zijn. Vanaf de start verkoop heb je dus bijna twee weken de tijd om weloverwogen een keus te maken.
  • Daarna volgt de toewijsperiode. Aan het eind van die periode krijgen kandidaten bericht of ze een woning toegewezen hebben gekregen. Je financiële mogelijkheden vormen een belangrijk criterium bij het toewijzen als er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde woning. Ga dus nu al aan de slag hiermee en vraag bijvoorbeeld een hypotheekgesprek aan.
  • Vanaf circa vrijdag 28 juni plant de makelaar verkoopadviesgesprekken in met de toegewezen kandidaten.

Antwoord op veelgestelde vragen

Een nieuwbouwwoning kopen doe je niet dagelijks. Er komen vaak veel vragen op je af. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet over het ontwikkelen en bouwen van een nieuwbouwwoning.

Twee projectmakelaars

Dit project heeft twee makelaars die de verkoop verzorgen van alle woningen. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer. Wil je alvast je interesse kenbaar maken? Een waardebepaling inplannen voor je eventuele huidige woning? De makelaars staan voor je klaar.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.