Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 03 rijwoningen Type D

Datum start verkoop bekend

8 mei 2024
Nieuwsbrief

We hebben een datum: op dinsdagavond 11 juni start de verkoop van RemmensBerg fase 1! Lees snel verder voor meer informatie.

Start verkoop: dinsdagavond 11 juni 2024

Op dinsdagavond 11 juni aanstaande start de verkoop van het project RemmensBerg. Vanaf dan kun je je inschrijven voor jouw voorkeur in de eerste fase. Fase 1 betreft de veertien appartementen, zeventien rijwoningen, vier levensloopwoningen, de vrijstaand geschakelde woning en zes van de totaal veertien tweekappers.

Start-verkoop-event: 18.30-20.00 uur
We trappen de verkoop af met een event in MFA Oelbroeck (Breestraat 1d te Sint Anthonis). Van 18.30 uur tot 20.00 uur kun je vrijblijvend binnenlopen. We tonen daar alle huizen en appartementen die in fase 1 in verkoop gaan. Ook staan onze verkoopadviseurs klaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien ontvangen geïnteresseerden die avond het informatiepakket met de projectbrochures, prijslijst en het inschrijfformulier.

Ook online op de projectwebsite
Kun je niet aanwezig zijn of geef je de voorkeur aan online informatie? Vanaf dinsdagavond 11 juni tref je alle verkoopinformatie ook aan op de projectwebsite.

Steeds meer details
In aanloop naar de verkoop communiceren we steeds meer details. Houd deze nieuwsbrief, de projectwebsite en onze Facebookpagina in de gaten!

Sint Anthonis nieuwbouw RemmensBerg Exterieur 07 Rijwoningen Type F

Hoe werkt de verkoop?

Vanaf dinsdagavond 11 juni is het inschrijfformulier beschikbaar en kun je je aanmelden voor je favoriete huis of appartement. Meer details over de inschrijving specificeren we nog, zoals de toewijsprocedure en de duur van de inschrijfperiode. Deze inschrijfperiode geeft je de gelegenheid om weloverwogen een keus te maken.

Financiële voorbereiding

TIP: bereid je financieel alvast voor op de start verkoop en vraag bijvoorbeeld een hypotheekgesprek aan. Je financiële mogelijkheden vormen een belangrijk criterium bij het toewijzen als er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde woning.

Voor een waardebepaling van je eventuele huidige woning kun je contact opnemen met Bernheze Makelaars of MVS Makelaardij.

Wie is Van Stiphout?

RemmensBerg is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In 55 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, woningcorporaties en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.